top of page
  • Writer's pictureSvitlana Sishchuk

Пристрасті навколо різдвяної ялинки

Цікава історія трапилась минулого року в Нью-Йорку напередодні Різдва. Один з мешканців мегаполісу вимагав перенести різдвяну ялинку з літери «N» на літеру «А» в одному написі.

З такою вимогою він звернувся до керівництва транспортної системи мегаполісу. І навіть ініціював збір підписів під петицією.


Історія почалась з того, що транспортники прикрасили до Різдва в`їзд в один з тунелів, який з’єднує Нью-Йорк та сусідній штат Нью-Джерсі. Вони повісили різдвяні вінки на літеру «О» в слові «HOLAND» та на літеру «U» в слові «TUNNEL», а також різдвяну ялинку на літеру «N» в слові «HOLAND» (на фото).

«Чим вони думали, коли приліпили ялинку на літеру «N»? Людей це дратує! Один хлопець сказав мені, що він уникає їздити через цей тунель через недолугі прикраси!», — обурювався нью-йорківець у відеозверненні, яке виклав у соцмережах. «Вам що, шкода поміняти декорації? Це ж не коштуватиме нічого!», — додав небайдужий водій.


Петиція за зміну місцезнаходження ялинки за короткий термін набрала більше 600 підписів з необхідних 1000. Представник адміністрації транспортників повідомив, що вони поговорили з паном Віндлспехтом та почули його думку. Але чи «переїде» ялинка на іншу літеру, чиновники ще не вирішили.


Тиждень тривали «ялинкові пристрасті». І декоративну ялинку таки перенесли з літери «N» на літеру «А».

Це рішення стало перемогою перфекціоністів Нью-Йорка та Нью-Джерсі після тижневого голосування, яке ініціював небайдужий водій.


Він вважав, що ялинка знаходиться «не на тому місці». Як виявилось, це дратувало ще 21 тисячу водіїв.


«Тепер світ став кращим»!

Страшенно люблю за це американців. За їх небайдужість та наполегливість!


35 views0 comments
bottom of page